Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Notícies« tornar

XII Edició dels Minijocs de la Marina Alta 2017

XII Edició dels Minijocs de la Marina Alta 2017

Com ja és característic, els Mini Jocs de la Marina Alta es programen de manera bianual, des de 1995 i que enguany 19, 20 i 21 de maig del 2017, ja son XII les edicions dels Mini Jocs en la Marina AltaEl Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA) , organitzador dels jocs, vol convertir esta 12 edició en un model de “convivencia, diversió i joc esportiu”, en paraules del seu president, Vicent Colomer, mostrant que l’esport “implica inculcar valors socials i educatius que volem per a la nostra societat”.

Colomer va presentar ahir els XII Mini Jocs de la Marina Alta en la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dénia acompanyat per l’alcalde de la ciutat, Vicent Grimalt, la regidora d’Esports dianense, Marian Tamarit i alcaldes, regidors i tècnics de poblacions de la Marina Alta. Els XII Mini Jocs de la Marina Alta reuniran a prop de 2.000 esportistes de base de vint localitats de la Marina Alta: Beniarbeig, Benidoleig, Benissa, Calp, Dénia, Esl Poblets, El Verger, Poble Nou de Benitatxell, Gata de Gorgos, Jesús Pobre, Mancomunitat del Rectorat, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego, La Xara, Llíber, Teulada, Xàbia i Xaló.

Son molts els anys que, caracteritzen aquest esdeveniment com la recreació de les olimpíades a la comarca, on cada esportista representa la seua població, i moltes les edicions que, els han convertit en un dels esdeveniments esportius més importants de la Marina Alta, a més d’un referent organitzatiu per a tota la Comunitat Valenciana.

La seu dels Mini Jocs és Dénia, com a cap de la comarca, i aprofitant la disponibilitat i centralització de les seues instal·lacions. L’esdeveniment es desenvoluparà durant tres dies, 19, 20, i 21 de maig; el divendres, la cerimònia inaugural, amb desfilada de les delegacions municipals, els juraments d’esportistes, entrenadors i dels jutges, i l’espectacular encesa del pebeter; el mateix divendres i dissabte, amb el transcurs de la competició; i diumenge, amb les emocionats finals i l’acte de reconeixements, lliurament de medalles i clausura.

Aquesta activitat, ha aconseguit ser tot un referent, una cita que tots; participants, familiars i públic en general, recorda i espera, amb interès i expectació. Motiu de la XII edició dels Mini Jocs Olímpics Marina Alta.