Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Notícies« tornar

XII MINIJOCS -SALUDA REGIDORA ESPORTS DÉNIA

XII MINIJOCS -SALUDA REGIDORA ESPORTS DÉNIA

Després d’un llarg recorregut, passant per les altres 19 poblacions participants dels MiniJocs, la torxa, escoltada per la bandera olímpica, ja ha arribat a Dénia. Alumnes de les escoles esportives municipals heu transportat triomfalment la torxa olímpica pels carrers de la localitat, recordant a la nostra ciutadania el missatge unificador de l’esport. Per això, vull felicitar-vos i donar-vos les gràcies.

Rebem amb alegria la flama olímpica d’aquests Minijocs. La flama no sols és l’anunci de l’arribada dels mateixos, és també símbol de pau i harmonia. Els seus orígens es remunten a l’Antiga Grècia, commemorant com Prometeu va furtar el foc als déus per entregar-s’ho a l’ humanitat. Estem transportant eixe valuós legat des de l’antiguitat fins als nostres dies, ressaltant els valors de superació, solidaritat, joc net i tolerància entre els pobles.

I gràcies al compromís de moltes persones, complim 22 anys recreant els valors del moviment olímpic, agermanant els pobles de la Marina i complint el somni esportiu de molts xiquets i xiquetes. Fent d’este esdeveniment un element de convivència i desenvolupament social.

Com a regidora d’Esports de Dénia, vull donar les gràcies , precisament, a eixes persones que heu fet i feu possible que aquesta activitat siga tot un referent. Un referent per a familiars, participants i públic que esperen i celebren els Minijocs amb gran emoció. Gràcies a tots els pobles de la comarca, als tècnics municipals, als voluntaris, associacions, empreses i al CEMA que, enguany, a més a més, ha volgut potenciar els valors de convivència en l’esport.

Felicitem i aplaudim als xiquets i xiquetes que hi participeu: vosaltres sou els protagonistes. Molta sort, però sobretot recordeu: el triomf ja és vostre, pel simple fet d’estar ací i de participar compartint els valors, creixent amb l’esport i fent comarca. Moltes gràcies i gaudim tots d’esta festa esportiva!

 

MARIAN TAMARIT MENGUAL

Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Dénia