Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Notícies« tornar

XII MINIJOCS -SALUDA PRESIDENT DEL CEMA

XII MINIJOCS -SALUDA PRESIDENT DEL CEMA

Un any més, amb la XII dels Minijocs Olímpics i la participació de 20 pobles de la comarca, tornem amb més força que mai per a celebrar l’esdeveniment esportiu escolar per excel·lència de la Marina, un compromís amb el jovent de la comarca per a que puguen gaudir i dotar-se dels valors propis de l’esport, creant espais de convivència i diversió entre els pobles veïns. Els minijocs són una ocasió immillorable per a fer esport jugant, aparcant l’esport com a pura competició. Per això l’eslògan d’enguany és JUGUEM. Jugar, conviure i passar-ho be practicant qualsevol esport són, no ho dubteu, els principals objectius dels Minijocs. L’Esport implica a tota la societat, implica inculcar als nostres fills i filles dels valors socials i educatius tant importants hui en dia i pels que cal apostar clarament.

Darrere de l’organització dels Minijocs està el treball inestimable dels coordinadors i tècnics esportius, monitors, voluntaris, Policies Locals, Protecció Civil, Creu Roja i regidories d’esportsdels pobles participants. Sense la participació de tots i totes no seria possible un esdeveniment d’esta envergadura.A tots i totes moltes gràcies i ja sabem que ja podem comptar amb tots vosaltres per a la propera edició de 2019.

Com a novetat d’enguany cal destacar que el tennis taula es jugarà a Ondara i el ciclisme BTT a Xàbia, apostant per descentralitzar.Agrair a la ciutat de Dénia per acollir-nos tant be una edició més i emplaçar-vos a totes i tots que siguem ambaixadors dels Minijocs, ambaixadors de la comarca i de l’esport. Vivim, convivim, JUGUEM FENT ESPORT per fer de la Marina Alta una comarca valenciana modèlica, capdavantera, emprenedora, però sobretot, una comarca esportiva i ben saludable.

Vos esperem a tots i totes, grans i menuts, els dies 19, 20 i 21 de maig a la gran festa de l’esport escolar comarcal. No s’ho podeu perdre ¡¡¡¡

Vicent Colomer Mayans

President Consorci Esportiu Marina Alta.