Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Notícies

Calendari V Circuit d’Aigües

Calendari V Circuit d’Aigües

¡¡¡¡¡¡ XII EDICIÓ MINIJOCS DE LA MARINA ALTA 2017 !!!!!

¡¡¡¡¡¡ XII EDICIÓ MINIJOCS DE LA MARINA ALTA 2017 !!!!!
¡¡GRÀCIES PER FER POSSIBLES ELS XII MINIJOCS 2017!!,  (click per a verue...)

Veure Noticies    //   Programació general  //   Horaris i resultats    //  Bases concurs Fotografia

Resultats per a la premsa, carpeta de resultats en word.

Galeries imatges Cerimònia  //  Competicions i activitat dissabte  //  Finals, reconeixements i acomiadament

III Jornada Olímpics, Benissa 2017

III Jornada Olímpics, Benissa 2017
El divendres 26 de maig, és el torn dels més majors, III Jornada Olímpics, Benissa 2017. Les olimpíades per a la gent major, fem esport, fem comarca, CEMA!! Vos esperem!!
--------------------------------------------------------
El Viernes 26 de mayo, es el turno de los más mayores, III Jornada Olímpics, Benissa 2017. Las olimpiadas para la gente mayor, hacemos deporte, hacemos comarca, CEMA!! Os esperamos!!

XII Edició dels Minijocs de la Marina Alta 2017

XII Edició dels Minijocs de la Marina Alta 2017
Com ja és característic, els Mini Jocs de la Marina Alta es programen de manera bianual, des de 1995 i que enguany 19, 20 i 21 de maig del 2017, ja son XII les edicions dels Mini Jocs en la Marina Alta. El Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA) , organitzador dels jocs, vol convertir esta 12 edició en un model de "convivencia, diversió i joc esportiu", en paraules del seu president, Vicent Colomer, mostrant que l'esport "implica inculcar valors socials i educatius que volem per a la nostra societat".
Colomer va presentar ahir els XII Mini Jocs de la Marina Alta en la Sala de Plens de l'Ajuntament de Dénia acompanyat per l'alcalde de la ciutat, Vicent Grimalt, la regidora d'Esports dianense, Marian Tamarit i alcaldes, regidors i tècnics de poblacions de la Marina Alta. Els XII Mini Jocs de la Marina Alta reuniran a prop de 2.000 esportistes de base de vint localitats de la Marina Alta: Beniarbeig, Benidoleig, Benissa, Calp, Dénia, Esl Poblets, El Verger, Poble Nou de Benitatxell, Gata de Gorgos, Jesús Pobre, Mancomunitat del Rectorat, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego, La Xara, Llíber, Teulada, Xàbia i Xaló.
Son molts els anys que, caracteritzen aquest esdeveniment com la recreació de les olimpíades a la comarca, on cada esportista representa la seua població, i moltes les edicions que, els han convertit en un dels esdeveniments esportius més importants de la Marina Alta, a més d’un referent organitzatiu per a tota la Comunitat Valenciana.
La seu dels Mini Jocs és Dénia, com a cap de la comarca, i aprofitant la disponibilitat i centralització de les seues instal·lacions. L’esdeveniment es desenvoluparà durant tres dies, 19, 20, i 21 de maig; el divendres, la cerimònia inaugural, amb desfilada de les delegacions municipals, els juraments d’esportistes, entrenadors i dels jutges, i l’espectacular encesa del pebeter; el mateix divendres i dissabte, amb el transcurs de la competició; i diumenge, amb les emocionats finals i l’acte de reconeixements, lliurament de medalles i clausura.
Aquesta activitat, ha aconseguit ser tot un referent, una cita que tots; participants, familiars i públic en general, recorda i espera, amb interès i expectació. Motiu de la XII edició dels Mini Jocs Olímpics Marina Alta.

Cronica i resultats d’escacs de la I Lliga CEMA

Descarrega els resultats de la lliga CEMA disputades totes els competicions, Classificació final Escacs. A finals de maig es disputarà el torneig comarcal per equips i la corresponent entrega de reconeixements als primers classificats de la lliga.  Adjuntem crònica 

CAMINA 2017!!

CAMINA 2017!!
Ja tenim programades les rutes de senderisme actiu pels senders de la nostra comarca. Inscripcions i més informació en oficina Tururac Turisme Actiu, en Dénia - Ronda Murales,1; telf. 965782360, mòbil 630992488, www.tururac.com . Anima't i gaudeix dels nostres paratges!!

Última prova puntuable del Circuit d’Escacs 2016-17

Última prova puntuable del Circuit d’Escacs 2016-17
Ultima prova individual d'escacs del circuit comarcal CEMA 2016-17. El proper diumenge 5 de març tindrà lloc en Gata de Gorgos l'últim desafiament puntuable per aquesta temporada d'escacs. La clausura de la competició tindrà lloc en maig a falta de confirmar la data (27 o 28).  Altra cita pendent serà el desafiament en els XII Mini Jocs de la Marina Alta, data de presentació de la edició el 27 març. Resultats i classificacions actuals Classificacio Escacs CEMA fins a Dénia

Circuit d’escacs CEMA. Toni Bertomeu va guanyar també en Dénia

Circuit d’escacs CEMA. Toni Bertomeu va guanyar també en Dénia
En les instal·lacions de Llunàtics es va viure una festa d’escacs. El diumenge, 5 de febrer, amb calamarsada inclosa, es va disputar el quart torneig del Circuit d'Escacs del CEMA 2017.

El torneig es va disputar per sistema suís a 5 rondes amb un ritme de joc de 10 minuts a caiguda de bandera. Van participar 40 jugadors d'escacs de les poblacions de Calp, Benissa, Xàbia, Dénia i Gata de Gorgos.

El torneig va ser guanyat en forma invicta pel Benisser, Antoni Bertomeu, qui porta guanyats tots els tornejos del circuit en què ha participat. El podi del tres primers classificats per categories ha estat:

En prebenjamí: campió,  Joan Roselló (Xàbia); subcampió, Carlos Sánchez; i tercer,Toni Nieto (Xàbia)

En benjamí: campió,  Angel Pérez (Gata de Gorgos); subcampió, Leonid Rozenblum (Calp); i tercer, Alexander Ilin (Calp)

En aleví: campió,  Joan Cabrera (Calp); subcampió, Julio Pavia (Calp); i tercer, David Mari (Benissa).

En infantil: campió, Antoni Bertomeu (Benissa) ; subcampió, Samuel Staneke (Calp); i tercer, Gabriel Rovira (Dénia).

Finalment en la categoria cadet, el campió fou Alex Llopis.

El lliurament de premis va ser a càrrec de la Regidora de Joventut de Dénia, Cristina Morera, qui va felicitar als guanyadors i també als quals no havien obtingut premi, agraint a tots la seua participació en el Circuit.

Tot i ser el primer any del circuit ha suposat un gran èxit de participació. El circuit en la seua modalitat individual arribarà a la seua fi el diumenge, 5 de març en la població de Gata de Gorgos. Sent la classificació provisional encapçalada per categories: en sub 16, per Sebastià Morant (Xàbia); en sub 14, per Antoni Bertomeu (Benissa); en sub 12, per Julio Pavía (Calp); en sub 10, per Ángel Pérez (Dénia); en sub 8, per Joan Roselló (Xàbia). Incidir que la competició està molt renyida, aquests jugadors estan a costa d'aquesta última jornada on els seus perseguidors tan sols tenen mig punt menys, així que en menys que es descuren, poden perdre el seu lideratge.

Calendari, resultats, i Classificació. ESCACS 2017

La novetat d'enguany I edició de la lliga comarcal CEMA d'Escacs. En aquest apartat aniran publicant-se darrere de les competicions, els resultats, les classificacions i el calendari .
Descarrega els resultats i la classificació, Classificacio Escacs CEMA fins a Dénia.CALENDARI DE PROVES TEMPORADA 2016-17.

1. Xàbia   15/01/2017     2.  Calp 21/01/2017

3. Benissa 29/01/2017   4. Dénia 5/2/2017

5. Gata 5/03/2017 * Cloenda

Calendari, resultats, i Classificació. BTT 2017

En aquest apartat aniran publicant-se darrere de les competicions, els resultats, les classificacions i el calendari de la Lliga Comarcal en Edat de ciclisme BTT.

Descarrega els resultats i la classificació, fins Ondara.

CALENDARI DE PROVES TEMPORADA 2016-17.

1. Benissa   12/02/2017             2.  Xaló 11/03/2017

3.  Xàbia, 26/03/2017                4. La Xara, 9/04/2017

5. Beniarbeig, 22/04/2017        6. Ondara  7/05/2017*

7. Beniarbeig 10/06/2017 Cloenda!