Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Notícies

Calendari general provisional de tornejos/jornades.

Calendari general provisional de tornejos/jornades.

Comença la temporada Lligues Escolars CEMA 2017-18.

Comença la temporada Lligues Escolars CEMA 2017-18.
En breu estarà disponible en cada apartat el calendari de competició i els resultats!!

Les realització enguany serà del 21 d'octubre al 10 de juny del 2018; consultar calendari específic de cada competició. Bàsquet, Pilota, Futbet i Voleibol; del 21/10 fins el 8/06/18 (inici de la segona volta a partir del 17/02/18).

Viatge a la Neu Sierra Nevada 2018

Viatge a la Neu Sierra Nevada 2018
El Consorci Esportiu CEMA  organitza el cap se setmana del 2, 3, i 4 de febrer, un cap de setmana en la ciutat de Granada, motivat per la practica de l'esquí/snow en l'estació de Sierra Nevada. Escapada  ideal per a gaudir de la neu, ja be siga en,  família, amics, coneguts...

El  termini d’inscripcions finalitzarà el divendres dia 12 de gener, cap anunciar que las places estan  limitades a 50 persones, seguit el criteri d’orde de pagament; si el numero de places es cobreix anticipadament, la organització estudiarà la possibilitat de ampliar-lo

Més info 660801725, Descarrega basesFull d'inscripció o llegir més

Lliga comarcal Frontennis CEMA 2017-18

Lliga comarcal Frontennis CEMA 2017-18
Descarrega la normativa de la competició, click ací (bases).

Descarrega el full d'inscripció, click ací (full inscripció).

Més info contacta al 660801725 o info@cema-marinaalta.com

Calendari V Circuit d’Aigües

Calendari V Circuit d’Aigües

¡¡¡¡¡¡ XII EDICIÓ MINIJOCS DE LA MARINA ALTA 2017 !!!!!

¡¡¡¡¡¡ XII EDICIÓ MINIJOCS DE LA MARINA ALTA 2017 !!!!!
¡¡GRÀCIES PER FER POSSIBLES ELS XII MINIJOCS 2017!!,  (click per a verue...)

Veure Noticies    //   Programació general  //   Horaris i resultats    //  Bases concurs Fotografia

Resultats per a la premsa, carpeta de resultats en word.

Galeries imatges Cerimònia  //  Competicions i activitat dissabte  //  Finals, reconeixements i acomiadament

III Jornada Olímpics, Benissa 2017

III Jornada Olímpics, Benissa 2017
El divendres 26 de maig, és el torn dels més majors, III Jornada Olímpics, Benissa 2017. Les olimpíades per a la gent major, fem esport, fem comarca, CEMA!! Vos esperem!!
--------------------------------------------------------
El Viernes 26 de mayo, es el turno de los más mayores, III Jornada Olímpics, Benissa 2017. Las olimpiadas para la gente mayor, hacemos deporte, hacemos comarca, CEMA!! Os esperamos!!

XII Edició dels Minijocs de la Marina Alta 2017

XII Edició dels Minijocs de la Marina Alta 2017
Com ja és característic, els Mini Jocs de la Marina Alta es programen de manera bianual, des de 1995 i que enguany 19, 20 i 21 de maig del 2017, ja son XII les edicions dels Mini Jocs en la Marina Alta. El Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA) , organitzador dels jocs, vol convertir esta 12 edició en un model de "convivencia, diversió i joc esportiu", en paraules del seu president, Vicent Colomer, mostrant que l'esport "implica inculcar valors socials i educatius que volem per a la nostra societat".
Colomer va presentar ahir els XII Mini Jocs de la Marina Alta en la Sala de Plens de l'Ajuntament de Dénia acompanyat per l'alcalde de la ciutat, Vicent Grimalt, la regidora d'Esports dianense, Marian Tamarit i alcaldes, regidors i tècnics de poblacions de la Marina Alta. Els XII Mini Jocs de la Marina Alta reuniran a prop de 2.000 esportistes de base de vint localitats de la Marina Alta: Beniarbeig, Benidoleig, Benissa, Calp, Dénia, Esl Poblets, El Verger, Poble Nou de Benitatxell, Gata de Gorgos, Jesús Pobre, Mancomunitat del Rectorat, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego, La Xara, Llíber, Teulada, Xàbia i Xaló.
Son molts els anys que, caracteritzen aquest esdeveniment com la recreació de les olimpíades a la comarca, on cada esportista representa la seua població, i moltes les edicions que, els han convertit en un dels esdeveniments esportius més importants de la Marina Alta, a més d’un referent organitzatiu per a tota la Comunitat Valenciana.
La seu dels Mini Jocs és Dénia, com a cap de la comarca, i aprofitant la disponibilitat i centralització de les seues instal·lacions. L’esdeveniment es desenvoluparà durant tres dies, 19, 20, i 21 de maig; el divendres, la cerimònia inaugural, amb desfilada de les delegacions municipals, els juraments d’esportistes, entrenadors i dels jutges, i l’espectacular encesa del pebeter; el mateix divendres i dissabte, amb el transcurs de la competició; i diumenge, amb les emocionats finals i l’acte de reconeixements, lliurament de medalles i clausura.
Aquesta activitat, ha aconseguit ser tot un referent, una cita que tots; participants, familiars i públic en general, recorda i espera, amb interès i expectació. Motiu de la XII edició dels Mini Jocs Olímpics Marina Alta.

Cronica i resultats d’escacs de la I Lliga CEMA

Descarrega els resultats de la lliga CEMA disputades totes els competicions, Classificació final Escacs. A finals de maig es disputarà el torneig comarcal per equips i la corresponent entrega de reconeixements als primers classificats de la lliga.  Adjuntem crònica 

CAMINA 2017!!

CAMINA 2017!!
Ja tenim programades les rutes de senderisme actiu pels senders de la nostra comarca. Inscripcions i més informació en oficina Tururac Turisme Actiu, en Dénia - Ronda Murales,1; telf. 965782360, mòbil 630992488, www.tururac.com . Anima't i gaudeix dels nostres paratges!!