Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Notícies« tornar

S’inicia la competició comarcal en edat escolar.

S’inicia la competició comarcal en edat escolar.

Un total de 21 poblacions de la comarca, participaran  en les lligues en edat escolar d’esports col·lectius. Mes de 150 equips, distribuïts entres les diferents disciplines i categories, es disputaran aquestes lligues, els esports que prendran protagonisme en aquesta temporada son, futbol sala,  basquet, la pilota, i la novetat d’enguany el voleibol, esport recuperat respecte anys anteriors.

En disciplina de f. sala, existiran sis lligues, categoria masculí, benjamí, aleví, infantil, cadet, i cadet femení. En el basquet s’han format quatre lligues, benjamí, aleví, infantil femení i infantil masculí. Per que fa a la pilota, les categories benjamí, aleví, infantil, i cadet, conformen les quatre lligues existents. El voleibol s’ha creat la lliga infantil que incorpora encontres amistosos entre els equips cadets i els alevins.

Tots els calendaris i resultats disponibles, sobre aquestes lligues estaran disponibles a partir de la propera setmana, en www.cema-marinaalta.com , en el apartat de cada esport, setmanalment tots els dimarts s’actualitzaran els resultats.

Les lligues d’esports individuals, de natació, rítmica, i tennis, estant pendent de tancar els  seus calendaris de proves per ‘aquesta temporada 2013-14. Avancem que la primera prova de natació serà el proper 30 de novembre en la piscina municipal d’Ondara (cal recordar a les entitats competidores que ham de realitzar la seua preinscripció amb tres setmanes d’antelació). Pel que fa a la resta de proves i calendaris, esperam publicar-los entre  les dos properes setmanes.

Com a novetat s’estan estudiant les possibilitats de crear lligues en noves disciplines d’esports col·lectius. Tota l’actualitat sobre aquestes competicions  estaran prèviament a la teua disposició en www.cema-marinaalta.com , que s’actualitzarà en funció de les novetats.

Esperem que la comarca puga gaudir un any amb aquestes cites.

Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA).