Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Notícies« tornar

Iª Lliga Escolar Comarcal d’Atletisme de la Marina Alta.

El Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA), les Escoles  i clubs d’Atletisme de la Marina Alta, posen en marxa la I Lliga Escolar Comarcal d’Atletisme. La primera de les proves es va realitzar en Dénia el passat dissabte dia 8 de febrer, de mati, en la pista d’atletisme del poliesportiu.

Descarrega la classificació General


L’atletisme es considerat un dels esport mare en els que es fonamenten tots els altres, d’ahí la importància que recau sobre aquest esport. Aquesta idea naix amb l’objectiu de cobrir les necessitats  que presenta l’esport, així com, donar una practica continuada a tots els atletes de la comarca a traves d’aquesta competició.

La Lliga es desenvoluparà en diferent jornades puntuables, la primera va ser el Cross Comarcal de Nadal, la segon puntuable la del 8 de febrer, en Dénia, organitzada per el Club d’Atletisme Balearia Diànium.  Els participant disputen proves de,  velocitat o mig fons, i en concursos, d’alçada, de llargada, pes o pilota (javelina). Els guanyadors de cada prova obtenen un total de 10 punts, el segon 9, i així correlativament, acumulats fins el final de la lliga. Al finalitzar la lliga els guanyadors rebrà el corresponent trofeu, però no seran els únics ja que tots els participats rebran un detall commemoratiu.  Les edats per a participar seran la categoria Benjamí (05-06), Aleví (03-04), Infantil (01-02), i Cadet (99-00).

Entitats de les poblacions com, Xàbia, Pedreguer, Pego, i Dénia, estan inscrites per aquesta primera prova, i treballen en la organització de una de les següents jornades en les seues localitats.

Des de el Consroci s’agraix la col·laboració dels ajuntaments implicats en este projecte, de totes les entitats que participen, i de C.A Balearia Diánium com organitzador.  Se espera gaudir en cada prova d’aquesta Lliga, i que arribe a consolidar-se com una competició referent a la comarca. Podran mantindre’s informats sobre aquesta competició a traves de www.cema-marinaalta.com.

Des de el Consroci s’agraix la colaboració dels ajuntaments implicats en este projecte, de totes les entitats que participen, i de C.A Balearia Diánium com organitzador.  Se espera gaudir en cada prova d’aquesta Lligua, i que arribe a consolidarse com una competició referent a la comarca. Podran mantindres informats sobre aquesta competició a traves de www.cema-marinaalta.com.