Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
5. Noticies

XII MINIJOCS – MEDALLER ATLETISME

XII MINIJOCS – MEDALLER ATLETISME

XII MINIJOCS – MEDALLER

XII MINIJOCS – MEDALLER

XII MINIJOCS – MEDALLER NATACIÓ

XII MINIJOCS – MEDALLER NATACIÓ

XII MINIJOCS -SALUDA PRESIDENT DEL CEMA

XII MINIJOCS -SALUDA PRESIDENT DEL CEMA
Un any més, amb la XII dels Minijocs Olímpics i la participació de 20 pobles de la comarca, tornem amb més força que mai per a celebrar l’esdeveniment esportiu escolar per excel·lència de la Marina, un compromís amb el jovent de la comarca per a que puguen gaudir i dotar-se dels valors propis de l’esport, creant espais de convivència i diversió entre els pobles veïns. Els minijocs són una ocasió immillorable per a fer esport jugant, aparcant l’esport com a pura competició. Per això l’eslògan d’enguany és JUGUEM. Jugar, conviure i passar-ho be practicant qualsevol esport són, no ho dubteu, els principals objectius dels Minijocs. L’Esport implica a tota la societat, implica inculcar als nostres fills i filles dels valors socials i educatius tant importants hui en dia i pels que cal apostar clarament.

Darrere de l’organització dels Minijocs està el treball inestimable dels coordinadors i tècnics esportius, monitors, voluntaris, Policies Locals, Protecció Civil, Creu Roja i regidories d’esportsdels pobles participants. Sense la participació de tots i totes no seria possible un esdeveniment d’esta envergadura.A tots i totes moltes gràcies i ja sabem que ja podem comptar amb tots vosaltres per a la propera edició de 2019.

Com a novetat d’enguany cal destacar que el tennis taula es jugarà a Ondara i el ciclisme BTT a Xàbia, apostant per descentralitzar.Agrair a la ciutat de Dénia per acollir-nos tant be una edició més i emplaçar-vos a totes i tots que siguem ambaixadors dels Minijocs, ambaixadors de la comarca i de l’esport. Vivim, convivim, JUGUEM FENT ESPORT per fer de la Marina Alta una comarca valenciana modèlica, capdavantera, emprenedora, però sobretot, una comarca esportiva i ben saludable.

Vos esperem a tots i totes, grans i menuts, els dies 19, 20 i 21 de maig a la gran festa de l’esport escolar comarcal. No s’ho podeu perdre ¡¡¡¡

Vicent Colomer Mayans

President Consorci Esportiu Marina Alta.

XII MINIJOCS -SALUDA REGIDORA ESPORTS DÉNIA

XII MINIJOCS -SALUDA REGIDORA ESPORTS DÉNIA
Després d’un llarg recorregut, passant per les altres 19 poblacions participants dels MiniJocs, la torxa, escoltada per la bandera olímpica, ja ha arribat a Dénia. Alumnes de les escoles esportives municipals heu transportat triomfalment la torxa olímpica pels carrers de la localitat, recordant a la nostra ciutadania el missatge unificador de l’esport. Per això, vull felicitar-vos i donar-vos les gràcies.

Rebem amb alegria la flama olímpica d’aquests Minijocs. La flama no sols és l’anunci de l’arribada dels mateixos, és també símbol de pau i harmonia. Els seus orígens es remunten a l’Antiga Grècia, commemorant com Prometeu va furtar el foc als déus per entregar-s’ho a l’ humanitat. Estem transportant eixe valuós legat des de l’antiguitat fins als nostres dies, ressaltant els valors de superació, solidaritat, joc net i tolerància entre els pobles.

I gràcies al compromís de moltes persones, complim 22 anys recreant els valors del moviment olímpic, agermanant els pobles de la Marina i complint el somni esportiu de molts xiquets i xiquetes. Fent d’este esdeveniment un element de convivència i desenvolupament social.

Com a regidora d’Esports de Dénia, vull donar les gràcies , precisament, a eixes persones que heu fet i feu possible que aquesta activitat siga tot un referent. Un referent per a familiars, participants i públic que esperen i celebren els Minijocs amb gran emoció. Gràcies a tots els pobles de la comarca, als tècnics municipals, als voluntaris, associacions, empreses i al CEMA que, enguany, a més a més, ha volgut potenciar els valors de convivència en l’esport.

Felicitem i aplaudim als xiquets i xiquetes que hi participeu: vosaltres sou els protagonistes. Molta sort, però sobretot recordeu: el triomf ja és vostre, pel simple fet d’estar ací i de participar compartint els valors, creixent amb l’esport i fent comarca. Moltes gràcies i gaudim tots d’esta festa esportiva!

 

MARIAN TAMARIT MENGUAL

Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Dénia

XII MINIJOCS – SALUDA ALCALDE DE DÉNIA

XII MINIJOCS – SALUDA ALCALDE DE DÉNIA
Gràcies a les pàgines d’este especial XII edició dels Mini Jocs de la Marina Alta que publica el setmanari Canfali Marina Alta tinc l’oportunitat de donar-vos la benvinguda a la ciutat de Dénia, seu principal d’estos jocs.

La comarca celebra els Mini Jocs, amb caràcter biennal, des de l’any 1995 i, a dia de hui, podem dir que són una cita ineludible per als esportistes en edat escolar  i un element fonamental de cohesió i germanor entre les nostres poblacions.

Enguany, a més, el Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA), ha tingut l’encert de potenciar els valors de convivència, diversió i joc en la pràctica de l’esport front a competitivitats i rivalitats mal enteses que entelen els seus principis bàsics. El marc d’estos jocs, que proclamen els valors olímpics, és idoni per a transmetre que el més important no és guanyar sempre i que no tot val per a aconseguir la victòria.

Vora 2.000 esportistes de dihuit disciplines, incloent les paralímpiques en atletisme i botxes, participen en esta dotzena edició en què tindran l’oportunitat de viure una experiència que no oblidaran.

Agraïsc el treball del voluntariat i els professionals que vetlaran perquè tot transcórrega amb èxit i la implicació dels clubs, associacions i empreses que col·laboren en estos Mini Jocs.

I ara, quan tot ja està llest per a començar, em resta fer una crida perquè veïns i visitants de la comarca omplim les instal·lacions del poliesportiu municipal animant els esportistes i gaudint de les activitats programades per al públic.
Vicent Grimalt Boronat
Alcalde de Dénia

XII MINIJOCS -MAPA INSTAL·LACIONS

XII MINIJOCS              -MAPA INSTAL·LACIONS