Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Atletisme

Calendari, resultats, i Classificació. ATLETISME 2017

En aquest apartat aniran publicant-se darrere de les competicions, els resultats, les classificacions i el calendari de la Lliga Comarcal en Edat de Atletisme.

Moltes dificultats pels organitzadors per a proposar les dates de competició, degut als imprevistos meteorològics i a la resta de calendaris d'atletisme, en les properes setmanes esperem tancar-lo.

Descarrega els resultats i la classificació,  DISPUTAT NOMÉS EL CROS.CALENDARI DE PROVES TEMPORADA 2016-2017.


1.  Xàbia  27/11/16*
2.  Pego 27 o 5/02/17**
3.  Dénia/Benissa, -/-/-
4. Pego -/-/-
5. Pedreguer -/-/- ***


*Cros comarcal de nadal 2016

**Es suspèn la prova, disputades totes els proves de velocitat.

*** A falta de les dos dates de Pego i Dénia/Benissa.


Calendari, Resultats, i Classificacions, ATLETISME 2015.16

En aquest apartat aniran publicant-se darrere de les competicions, els resultats, les classificacions i el calendari de la Lliga Comarcal en Edat Escolar de Atletisme.

Descarrega resultats.

Descarrega la classificació, FINS LA PROVA 1 EN PEGO. Corregides les reclamacions.

CALENDARI DE PROVES TEMPORADA 2014-15

1. Pedreguer 22/11/15            2. Cross Benissa, 20/12/15

3. Pego 1, 10/04/16                       4. Pego 2 , 14/05/16.

5. Dénia 11/06/16  Cloenda.

Cross Comarcal de Nadal Benissa

Cross Comarcal de Nadal Benissa
Este diumenge 20 de desembre, es celebra en el espai municipal d'atletisme  en Benissa, el Cross Comarcal puntuable dins de Lliga Comarcal de Atletisme, les inscripcions estan obertes participes o no en la Lliga, També es el Cross Local de Benissa. Les carreres començaran a les 10:00h,  i es disputaran des de la categoria Pre-Benjamí fins a Cadet.

ACTUALITZADA Resultats de la Lliga CEMA de atletisme

L'ultima prova disputada va ser en Xàbia, descarrega resultats, efectuant la corresponent suma de les puntuacions, la lliga comarcal queda de la següent manera, classificació final d'atletisme.

Horaris 4ª prova d’atletisme

El proper cap de setmana es disputa a la pista d'atletisme del CEIP Graüll de Xàbia la 4ª prova puntuable per a la Lliga CEMA d'Atletisme. Consulta açí el reglament i els horaris de les proves.

 

Resultats 3ª jornada de la Lliga d’Atletisme

Resultats 3ª jornada de la Lliga d’Atletisme


Pego va acollir el passat dissabte la tercera jornada de la Lliga CEMA d'Atletisme, on vam gaudir de l'alt nivell dels atletes de la comarca.

RESULTAT I CLASSIFICACIÓ DE ATLETISME, 2014-15

En aquest apartat pots descarregar-te els resultats de les proves disputades i la classificació general de la lliga actualitzada.

Descarrega la classificació provisional fins a Pego

Segona prova, II Lliga CEMA de Atletisme

Segona prova, II Lliga CEMA de Atletisme
La segona prova de la lliga, primera d'enganys, es realitzarà en Dénia, el proper dia 22 de febrer de 2015, els participats realitzaran les següents proves, bot de llargada, cursa de velocitat, i un Cross mig fons; els participants es podran inscriures a traves dels clubs i les escoles fins el proper dilluns 16. Cal recordar que la primera de les proves es va disputar en Pedreguer el passat 14 de desembre, els atletes participaren en tres proves, cursa mig fons, llançament pilota, i bot de llargada.

 

Ultima prova i clausura de la lliga comarcal de Atletisme, Dénia 14 de juny.

El pròxim dissabte 14 de juny a partir de les 9 hores es disputarà en el Poliesportiu de Dénia l'ultima de les proves puntuable de la lliga comarcal de Atletisme. Es posarà punt i final aquesta I edició, amb l'entrega de trofeus al primers classificats de cada categoria, sobre les 12:45 hores. La primera edició lliga Comarcal d'atletisme, temporada 2013- 2014, a consistit en la realització d'un total de quatre proves combinades de les diferent disciplines, curses, bots, i llançaments; Dénia, Xàbia i Pedreguer, han sigut seu d'alguna d'aquestes jornades, cal afegir la realització del Cross Comarcal de nadal 2013, que també ha puntuat dins d'aquesta lliga.  Participants de, Dénia, Pego, Pedreguer, i Xàbia, han competit en les diferent categories de la lliga.  El dissabte es tancarà aquesta primera edició, sense mes s'espera al inici de la temporada 2014- 2015 tornar amb la II edició.  Per a veure els resultat cal accedir a l'apartat Lliga Comarcal>Atletisme>Noticia Resultats.

Pròxima prova de atletisme, 11 de maig en Pego.

El municipi de Pego serà la pròxima seu per a disputar les totes les proves de atletisme. Podran participar totes les categories des de benjamí fins a cadet.