Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Notícies« tornar

Ampliació del termini d’inscripció fins el 18 de gener “IV CAMPIONAT DE FRONTENIS” Marina Alta 2012-2013

Aquesta lliga es realitza amb la finalitat de oferir una competició continuada als esportistes de les poblacions de la nostra comarca.  La data de inici de la lliga esta prevista per al dia 11 de  gener, i eltermini de inscripció es fins el dia 21 de desembre. El equips estaran formats per tres participants, de manera que, dos jugaran i un altre serà el reserva. Tota la informació sobre aquesta lliga es podrà seguir a traves d’aquesta pagina web (normativa, resultats…). Per a mes informació no dubteu en contactar amb el coordinador tècnic del CEMA  660 801 725  o info@cema-marinaalta.com

Per a formalitzar l’inscripció (descarga hoja de información), ompli el full d’inscripció (descarrega el full de inscripció), adjunta el justificant bancari, i envia a info@cema-marinaalta.com

Consulta la normativa de la competició ací.


III  CAMPIONAT DE FRONTENNIS – CEMA

NORMATIVA

AQUESTA ES UNA LLIGA, QUE ES RALITZA AMB DOS DELS OBJECTIUS  INICIALS DEL CEMA, EL DE FER COMARCA A TRAVÉS DE L’ESPORT, I ARRIBAR A ALTRES ESPORTISTES A BANDA DE LES QUE JA ESTAN REALITZANT  ESPORT FEDERAT.

-LA COMPETICIÓ ESTARÀ FORMADA PELS EQUIPS INSCRITS, JUGANT-SE A SISTEMA LLIGA (DOBLE O UNICA VOLTA, EN FUNCIÓ DELS EQUIPS).

-LA CLASSIFICACIÓ ES DETERMIRA A RAO DE 3 PUNTS EQUIP GUANYADOR, 1 PUNT EQUIP PRESENTAT I QUE PERD EL PARTIT, -1 PUNT EQUIP NO PRESENTAT (AMB RESULTAT DE 30 – 15).

EN CAS D’EMPAT EN LA CLASSIFICACIÓ, ES MIRARÀ LA DIFERENCIA DE PUNTS DEL TOTAL DE LA LLIGA.

-ELS EQUIPS ESTARAN FORMATS PER UN MÀXIM DE 3 JUGADORS (2 JUGADORS+1 SUPLENT). QUALSEVOL DELS TRES PODRÀN COMENÇAR LES PARTIDES PERÒ NOMÉS ES PODRÀ REALITZAR UN CANVI PER PARTIDA.

-LA INSCRIPCIÓ ÉS DE 45 € PER EQUIP (15€ PER PARTICIPANT), EL COST ÉS EN CONCEPTE DEL SEGUR ESPORTIU.

-ELS HORARIS DE COMPETICIÓ SERAN ELS SEGÜENTS :

-divendres per la nit

-dissabte de vesprada

-diumenge de matí

-L’EQUIP VISITANT SERÀ EL RESPONSABLE DE POSAR-SE EN CONTACTE AMB L’EQUIP LOCAL PER A SABER L’HORA I EL FRONTÓ ON ES JUGA (A BANDA EL CEMA, AMB ELS HORARIS PREESTABLITS TAMBÉ ES FARA CARREC DE ALERTAR ALS EQUIPS).

CADASCUN DELS EQUIPS TRIARÀ L’HORARI DE JOC DINS D’AQUESTES POSSIBILITATS. ELS HORARIS I DIA DE JOC ES PODRAN MODIFICAR SI HI HA ACORD ENTRE ELS EQUIPS, PERÒ SEMPRE DINS DE LA MATEIXA SETMANA, EN CAS CONTRARI ES CONSIDERARÀ UN AJORNAMENT.

-ELS AJORNAMENTS S’HAURAN DE REALITZAR ABANS DEL DIJOUS  SEGÜENT I CADA EQUIP TINDRÀ LA POSSIBILITAT DE 3 AJORNAMENTS AL LLARG DE LA LLIGA.

LES PARTIDES AJORNADES DEURAN DE JUGAR-SE ABANS DE LA JORNADA SEGÜENT.

A PARTIR DE 3 PARTITS NO PRESENTATS, ES LLEVEN ELS PUNTS D’EIXE EQUIP I ELS SEUS ADVERSARIS DES DE L’INICI DE LA LLIGA.

-EL POBLE QUE NO DISPOSE DE FRONTÓ PODRÀ JUGAR EN ALTRA POBLACIÓ AMB LA CORRESPONENT AUTORITZACIÓ.

-LES PARTIDES ES JUGARAN A 3O PUNTS, SENSE DURACIÓ DE TEMPS.

– ES JUGARÀ SENSE FALTA, I EL REBOT A 30 METRES.

-LA PILOTA OFICIAL SERÀ LA DE FRONTENNIS (VIP o CLESEN), PERÒ SI HI HA ACORD ENTRE ELS EQUIPS ES PODRÀ CANVIAR PER UN ALTRA.

-L’EQUIP DE CASA S’ENCARREGARÀ DE L’ÀRBITRATGE CONFIANT AMB LA BONA VOLUNTAT DE TOTS ELS PARTICIPANTS (ES PODRA REALITZAR UN AUTOARBRITAJE, HONESTAMENT I RETROARBRITANSE.

-LA COMPETICIÓ COMENÇARÀ EL CAP DE SETMANA DEL 11, 12 I 13  DE GENER.

-ELS RESULTATS S’HAURAN DE COMUNICAR A L’ORGANITZACIÓ ABANS DEL DIMECRES A TRAVÉS DEL TELÉFON DE CONTACTE. LA PERSONA DE CONTACTE SERÀ CARLOS VALLÉS TÈCNIC DEL CEMA.

TELÉFON DE CONTACTE:       660 801 725   O   A TRAVES DEL E-MAIL DE CONTACTE  info@cema-marinaalta.com .