Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Notícies« tornar

Circuit d’escacs CEMA. Toni Bertomeu va guanyar també en Dénia

Circuit d’escacs CEMA. Toni Bertomeu va guanyar també en Dénia

En les instal·lacions de Llunàtics es va viure una festa d’escacs. El diumenge, 5 de febrer, amb calamarsada inclosa, es va disputar el quart torneig del Circuit d’Escacs del CEMA 2017.

El torneig es va disputar per sistema suís a 5 rondes amb un ritme de joc de 10 minuts a caiguda de bandera. Van participar 40 jugadors d’escacs de les poblacions de Calp, Benissa, Xàbia, Dénia i Gata de Gorgos.

El torneig va ser guanyat en forma invicta pel Benisser, Antoni Bertomeu, qui porta guanyats tots els tornejos del circuit en què ha participat. El podi del tres primers classificats per categories ha estat:

En prebenjamí: campió,  Joan Roselló (Xàbia); subcampió, Carlos Sánchez; i tercer,Toni Nieto (Xàbia)

En benjamí: campió,  Angel Pérez (Gata de Gorgos); subcampió, Leonid Rozenblum (Calp); i tercer, Alexander Ilin (Calp)

En aleví: campió,  Joan Cabrera (Calp); subcampió, Julio Pavia (Calp); i tercer, David Mari (Benissa).

En infantil: campió, Antoni Bertomeu (Benissa) ; subcampió, Samuel Staneke (Calp); i tercer, Gabriel Rovira (Dénia).

Finalment en la categoria cadet, el campió fou Alex Llopis.

El lliurament de premis va ser a càrrec de la Regidora de Joventut de Dénia, Cristina Morera, qui va felicitar als guanyadors i també als quals no havien obtingut premi, agraint a tots la seua participació en el Circuit.

Tot i ser el primer any del circuit ha suposat un gran èxit de participació. El circuit en la seua modalitat individual arribarà a la seua fi el diumenge, 5 de març en la població de Gata de Gorgos. Sent la classificació provisional encapçalada per categories: en sub 16, per Sebastià Morant (Xàbia); en sub 14, per Antoni Bertomeu (Benissa); en sub 12, per Julio Pavía (Calp); en sub 10, per Ángel Pérez (Dénia); en sub 8, per Joan Roselló (Xàbia). Incidir que la competició està molt renyida, aquests jugadors estan a costa d’aquesta última jornada on els seus perseguidors tan sols tenen mig punt menys, així que en menys que es descuren, poden perdre el seu lideratge.