Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Notícies« tornar

Concurs Camina per la Marina

JURAT, SELECCIÓ D’OBRES I FALLADA

Se seleccionaren un total de 3 imatges premiades, de les quals: – Dos imatges les seleccionara i fallara per votació, qualsevol òrgan organitzatiu del CEMA (sent, la taula comarca, comissió executiva, consell o la presidència) . – Una imatge serà seleccionada segons numere de M’agrada, la que major numere obtinga, serà premiada. Es comptabilitzaren el numere de M’agrada fins al dimecres 20/05/2015.”

“En cap cas, podrà recaure en una mateixa fotografia o mateix usuario/participante, més d’un va premiar. Els guanyadors es donaran a conéixer, el dimarts 26 de maig, a través del facebook.

ENTREGA DE PREMIS

Per a l’entrega de premis se sitara a cada guanyador, en la Regidoria d’esports de la Marina Alta, més pròxima al seu va domiciliar.

DRETS, POLÍTICA I PRIVACITAT

En cap cas facebook serà responsable sobre l’organització del concurs i de les incidències que es puguen ocasionar, però si serà la ferramenta utilitzar, per tant, a l’acceptar la participació en este concurs, s’ha de conéixer la política i privacitat de facebook, acceptat amb l’ús totes les seues condicions.

“ACCEPTACIÓ DE LES BASES

Amb la participació en el concurs es manifesta, ser coneixedor i estar en conformitat del compliment de les presents bases. L’organització, Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA) , es reserva el dret de modificar les presents bases.”