Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Notícies« tornar

Camina amb la Lluna per la Marina Alta. Benidoleig – Beniarbeig – Sanet – Benidoleig.

CAMINA AMB LA LLUNA PER LA MARINA ALTA

BENIDOLEIG – BENIARBEIG – SANET – BENIDOLEIG

Imatgens en:   

http://picasaweb.google.es/domfor2/NocturnaBenidoleig?authkey=Gv1sRgCLmYov2DwaHlxAE&feat=directlink

 

En aquesta ocasió, ens reunirem per a sopar en la plaça de la Diputació de Benidoleig a les 20’30 hores. Lloc des del que va iniciar l’eixida a les 21’30 hores el grup de 54 persones.

 

La Lluna ens va servir de guia durant tota la calorosa i tranquil·la nit, i ja des de l’eixida de Benidoleig.

 

Agafarem el  camí dels Pedregals fins a un encreuament on vam voltar  a la dreta, arribant  a  la carretera Ondara – Benidoleig, la creuarem junt a un viver . Després de passar dos horts solars (instal·lacions per a l’obtenció d’energia elèctrica, per mitjà de plaques solars) girarem a l’esquerra, creuant de nou la carretera i arribant a Beniarbeig, després de passar el nou pont o del “Meridià 0″.

 

En aquest punt del Camí, ens esperava Pep Arlandis del Club d’Arts Xineses de Dénia (Tai-Chi), realitzant tot el grup junt amb ell una relaxació i un escalfament  – tonificació , que va fer que el grup es agrupara  i gaudira d’aquesta activitat.

 

Una vegada finalitzat l’escalfament , creuarem el poble  (que  iniciava la seva setmana de festes) enfront de l’Ajuntament, Av. de la Pau, C/. Sant Domenec, per a al final eixir de Beniarbeig pel carrer Romer i aconseguir el camí dels Massils, per a després descansar en l’àrea de recreació del Tossal de Tots.

 

Arribarem a Sanet, rodejant la casa de la Senyoria de Merita i passant front l’església, descendirem fins a creuar la nova circumval·lació i per camins asfaltats vam tornar  a Benidoleig sobre les 00’00 hores , on ens espera una agradable sorpresa, la coca maria i misteleta de sempre i una animació musical posada per l’ajuntament de Benidoleig per a allargar la vetllada als participants.

 

Aquesta ruta  tenia 13’5 km., i no te ninguna dificultat per a poder-la fer, ja que es prou plana tota ella.

 

Des del Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA), agrair a Pep Arlandis i l’associació de Tai Chi de Dénia, la seva col·laboració en aquesta activitat, així com als membres de protecció civil i l’ajuntament de Benidoleig, que han fet possible poder realitzar l’excursió nocturna de forma tan agradable.

 

Dins del cicle del camina amb la lluna per la Marina Alta d’aquest any ens queda per realitzar la ruta de Xàbia a Olivera Mil·lenària, que per pluja  es va tenir que ajornar el passat 13 d’agost. Es realitzarà durant els mes de setembre, possiblement el divendres 10 de setembre.

 

Per a major informació en la pagina web del CEMA www.cemamarinaalta.com.