Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Notícies« tornar

Arranca el senderisme nocturn “Camina per la Marina Alta amb la lluna”

Arranca el senderisme nocturn “Camina per la Marina Alta amb la lluna”

Un any més, el Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA) ha organitzat per al mes de juliol i agost “Camina per la Marina Alta amb la Lluna”, una proposta esportiva que permetrà conéixer, a la llum de la nit, els paratges que ens envolten.

Així ho han donat a conéixer el president del CEMA i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Teulada, Antonio Reig, junt amb una multitud de regidors d’Esports dels municipis de, El Verger, Dénia, Ondara, Orba, Pedreguer, Jesús Pobre, Gata i Xàbia.”

La dificultat de les rutes que es proposen és baixa perquè puguen participar totes les persones que ho desitgen, tant veïns com turistes a què vullguen disfrutar del senderisme nocturn. Totes elles es realitzaran divendres, iniciant-se sobre les 20:30 hores. El preu d’inscripció per ruta és de 3 euros en concepte d’assegurança.

La primera ruta donarà començament el divendres, 25 de juliol, davall el títol “Cap de Sant Antoni, Xàbia”, on els participants gaudiran d’una ruta lineal amb trams circulars, compta amb una distància de 7 quilòmetres i una duració aproximada de 3:30 hores. El punt de trobada serà en la “Rotonda final del port de Xàbia”.”

La Rectoria” serà la segona ruta a realitzar-se i tindrà lloc el dia, 1 d’agost, amb una distància de 10 quilòmetres i una duració aproximada de 3:30 hores, es donaran a conéixer els diferents municipis d’interior que conformen aquesta Mancomunitat. Aquelles persones que desitgen participar hauran d’acudir a “Rafol d’Almunia”.

El divendres, 8 d’agost, s’oferirà la ruta “Orba i El Girona, amb lluna plena”, que posseïx una distància de 9 quilòmetres i una duració aproximada de 3:30 hores, el punt de trobada de la qual serà en el “Plaça d’Espanya Orba”. Cal destacar que esta ruta es realitzara amb la major il·luminació lunar que es comptara en esta edició del camina.

Per a finalitzar, el divendres, 22 d’agost, serà el torn i es donarà a conéixer “Teulada-Moraira, terra de mar i muntanya”, on aquells que participen recorreran 10 quilòmetres amb una duració de 3:30 hores, el punt de trobada per als assistents serà en el “Senillar” de Moraira.

Cal recordar que durant cada ruta es farà una pausa perquè tots els participants puguen reposar forces i disfrutar del paratge nocturn, motiu pel qual han d’emportar-se algun tipus d’aliment per al sopar i aigua; i com és propi de l’activitat, calçat i roba adequada, i una llanterna frontal.

En quant a les inscripcions i el pagament, es pot realitzar a través de la pàgina web www.turutac.com , per mitjà de targeta o ingrés bancari, o en efectiu en la tenda Tururac Dénia. Per a més informació es pot visitar és mateixa web o www.cema-marinaalta.com, o a través del contacte tururac@tururac.com o al telèfon 965782360.