Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Raspall

I Lliga CEMA de Raspall

I Lliga CEMA de Raspall
El Consorci Esportiu de la Marina (CEMA) ha preparat, com a novetat, I Lliga de Comarcal de Raspall, les inscripcions  estaran obertes fins al 23 de novembre.

Un any més, el consorci aposta pels esports més tradicionals amb activitats RECREATIVES dirigides als esportistes de la comarca de la Marina Alta amb la  fi de fer comarca, per això, la Lliga de Raspall.

Les inscripcions es poden realitzar fins al pròxim 23 de novembre, en qualsevol oficina d'esports de la Comarca, o a través de la direcció electrònica info@cema-marinaalta.com . Per a això serà necessari omplir el full d'inscripció i realitzar el pagament en l'entitat bancària. Descarrega Bases // Descarrega Full d'Inscripció

Els preus que abonen els participants seran en concepte d'assegurança; en el Raspall, cada participant abonarà 15 euros (un màxim de 4 participants per equip, i mínim de dos) .

Així mateix s'anima a tots els esportistes o aficionats a estos esports a què participen en estes activitats. Al finalitzar la lliga, s'entregarà una samarreta commemorativa a tots els participants, i trofeus als tres primers classificats.

Més informació a través del 660 801 725 o bé info@cema-marinaalta.com .

AMPLIAT EL TERMINI, I Lliga Comarcal de Raspall.

AMPLIAT EL TERMINI, I Lliga Comarcal de Raspall.
Aquesta lliga es realitza amb la finalitat de oferir una competició continuada als esportistes de les poblacions de la nostra comarca. El termini de inscripció es fins el dia 15 de desembre.

El equips estaran formats per tres participants, de manera que, dos jugaran i un altre serà el reserva. Tota la informació sobre aquesta lliga es podrà seguir a traves d’aquesta pagina web (normativa, resultats…).

Per a mes informació no dubteu en contactar amb el coordinador tècnic del CEMA  660 801 725  o info@cema-marinaalta.com. Per a formalitzar l’inscripció (Bases Raspall, clic ací), ompli el full d’inscripció (full d'inscripció, click ací), adjunta el justificant bancari, i envia a info@cema-marinaalta.com.