Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Consorci Esportiu Marina Alta
Agenda

RESULTATS de la Primera Prova Lliga Comarcal per Clubs, Teulada 13 d’abril

El dissabte 13 d'abril comença la lliga comarcal de Rítmica per clubs.  Els clubs que participaran son: Calp, Paidos (Dénia), Xàbia i Llebeig (Teulada). Per a veure els resultats, Click en la noticia.
[gallery link="file" ids="3354,3355,3356"]

Próxima prova de Tenis Pego, 20 i 21 d’abril (RESULTATS PEDREGUER).

Veure Resultats Tenis La Sella, Pedreguer. CLICK

RESULTATS prova de natació Poble Nou de Benitaxell

Els passat 20 d'abril es disputar la cinquena prova a el Poble Nou de Benitaxell. La competició esta molt avançada, nomes resta una disputada prova per a concloure aquesta competició tant gratificadora, la ultima prova  competitiva es realitzara el 18 de Maig, en Pego. Click ací per a veure els resultats, categoria benjamí i prebenjamí.       Click ací, pera veure els resultats, categoria Junior, infantil i Aleví. El termini per ha efectuar reclamacions es de una setmana.
 

RESULTATS Rítmica per Escoles. 3ª Prova, Benissa, 20 d’abril

El passat diumenge dia 21 d'abril, es va disputar a Benissa la tercera prova per escoles de rítmica. Per a veure els resultats ,

7ª Prova, Tenis Los Pinos, Xàbia (RESULTATS PEGO)

 A falta de dos proves per a finalitzar la lliga comarcal de tenis 2012- 2013,  el cap de setmana del 27 i 28 es disputa la septima prova d’aquesta lliga. La ultima prova, i cloenda comarcal de la lliga, tindra llóc el 11 i 12 de maig en Dénia. Per a veure els resultats de tenis de la prova disputada en Pego,

Beniarbeig guanya la IV Lliga comarcal de Frontenis

Beniarbeig guanya la IV Lliga comarcal de Frontenis
Beniarbeig es el  campió de la IV Lliga Comarcal de Frontenis. Desprès  d'aconseguir la victòria, el passat dissabte  contra Benitaxell B, 21 - 30, Beniarbeig es proclamava matemàticament campió.  Com a subcampió de la lliga, es situa l'equip de Pedreguer, mentre que el tercer lloc, correspon a  Benitaxell A. Si el temps ens acompanya, aquest dissabte, a partir de les 11:00h, gaudirem en Calp de la clausura,  amb partides d'exhibició, i la corresponent entrega de trofeus.  
El pròxim dissabte 27 d'abril, tindrà lloc en frontó Municipal de Calp, a partir de les 11:00h, la clausura de la competició, disputant-se els partits de exhibició  1er i 2on, 3er i 4art, i 5e i 6e.  Acte seguit, es realitzarà la entrega de trofeus als equips.